ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προστασία τῶν Χριστιανῶν ἀκαταίσχυντε, μεσιτεία πρὸς τὸν Ποιητὴν ἀμετάθετε. Μὴ παρίδῃς ἁμαρτωλῶν δεήσεων φωνάς, ἀλλὰ πρόφθασον, ὡς ἀγαθή, εἰς τὴν βοήθειαν ἡμῶν, τῶν πιστῶς κραυγαζόντων σοι· Τάχυνον εἰς πρεσβείαν, καὶ σπεῦσον εἰς ἱκεσίαν, ἡ προστατεύουσα ἀεί, Θεοτόκε, τῶν τιμώντων σε.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η παρουσία του ΙΣΚΕ δια του Προέδρου του στην εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ο Πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής εκπροσωπώντας τον ΙΣΚΕ και τη θέση του για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπως εκφράστηκε στην ανακοίνωση-δελτίο τύπου της 23ης Μαΐου 2013, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση έλαβε μέρος στην εκπομπή του MEGA "ΑΝΑΤΡΟΠΗ".


Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής έλαβε μήνυμα από το μέλος του Δ.Σ. του ΙΣΚΕ και Πρόεδρο του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιο Κωνσταντίνου (το οποίο εστάλη ηλεκτρονικά και στα μέλη του ΔΣ) με τα ακόλουθα:

"Ο ΙΣΚΕ δεν φιμώνεται και δεν ποδηγετείται!"

Ο πρόεδρός μας, ο π. Γεώργιος Σελλής, εκπροσωπώντας όλους εμάς συμμετείχε στην αποψινή εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ, υποστηρίζοντας το Δελτίο Τύπου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. 
Κάποιοι ενοχλήθηκαν, το έδειξε η παρέμβαση του εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου (που εξέφραζε την άποψη του Αρχιεπισκόπου) και βγήκε να πει κάτι που ήδη είχε πει ο π. Γεώργιος.... 
Υποκλίνομαι στον αδελφό μου και συμπρεσβύτερό μου (γνωρίζοντας και το παρασκήνιο)
Τις ευχές σας σεβαστοί μου αδελφοί!
Χριστός Ανέστη! 
Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου
Καλλιμασιά, 82100 ΧΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: