ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προστασία τῶν Χριστιανῶν ἀκαταίσχυντε, μεσιτεία πρὸς τὸν Ποιητὴν ἀμετάθετε. Μὴ παρίδῃς ἁμαρτωλῶν δεήσεων φωνάς, ἀλλὰ πρόφθασον, ὡς ἀγαθή, εἰς τὴν βοήθειαν ἡμῶν, τῶν πιστῶς κραυγαζόντων σοι· Τάχυνον εἰς πρεσβείαν, καὶ σπεῦσον εἰς ἱκεσίαν, ἡ προστατεύουσα ἀεί, Θεοτόκε, τῶν τιμώντων σε.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΙΣΚΕ στον Μακαριώτατο στο διάλλειμα των εργασιών της Ιεράς Συνόδου.

ΑΘΗΝΑ 05/10/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος με επικεφαλής τον πρόεδρο π. Γεώργιο Σελλή επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 το Συνοδικό Μέγαρο, όπου διεξάγονται οι εργασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τα μέλη του Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. υποδέχτηκε εγκάρδια ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον εφημεριακό κλήρο και ανταλλάχθηκαν εκατέρωθεν ευχές για την ενδυνάμωση, προς όφελος της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος και ιδιαίτερα του εφημεριακού κλήρου, της αγαστής και λυσιτελούς συνεργασίας της Ιεράς Συνόδου μετά του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: