ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προστασία τῶν Χριστιανῶν ἀκαταίσχυντε, μεσιτεία πρὸς τὸν Ποιητὴν ἀμετάθετε. Μὴ παρίδῃς ἁμαρτωλῶν δεήσεων φωνάς, ἀλλὰ πρόφθασον, ὡς ἀγαθή, εἰς τὴν βοήθειαν ἡμῶν, τῶν πιστῶς κραυγαζόντων σοι· Τάχυνον εἰς πρεσβείαν, καὶ σπεῦσον εἰς ἱκεσίαν, ἡ προστατεύουσα ἀεί, Θεοτόκε, τῶν τιμώντων σε.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση στις 18/2/2015 στον Άγιο Κοσμά Αιτωλό Αμαρουσίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται  τα μέλη του ΙΣΚΕ στην προγραμματισμένη ετήσια  Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αμαρουσίου. (Για εύκολη πρόσβαση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρικό ή τον προαστιακό σιδηρόδρομο, με αποβίβαση στον σταθμό Νερατζιώτισσα).
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 25  Φεβρουαρίου 2015 στον ίδιο τόπο και ώρα 10:30 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ταμειακώς εντάξει και όσοι φροντίσουν να εγγραφούν αποστέλλοντας την συνδρομή τους (15 ευρώ) έγκαιρα στην διεύθυνση: π. ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΤΖΑΚΗ  Ταμία ΙΣΚΕ    Θεοφανοπούλου 33  Άργος Τ.Κ. 21 200, ή την καταβάλλουν την ημέρα της Γ.Σ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α) 10:30 Υποδοχή – καφές.
Β) 10:45 Προσευχή. Επιμνημόσυνος δέησις υπέρ των κεκοιμημένων μελών.
Γ) 11:00 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.                  ΘΕΜΑΤΑ:
1) Χαιρετισμός Πρωτοπρ. Ιωάννου Κατωπόδη, Προέδρου ΙΣΚΕ.
2) Ψήφιση Προϋπολογισμού οικον. έτους 2015 και Απολογισμού οικον. έτους 2014.
3) Χαιρετισμός – ενημέρωση από τον πρώην Πρόεδρο του Ι.Σ.Κ.Ε., Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Γεώργιο Σελλή για συνταξιοδοτικά θέματα και τα εφάπαξ των κληρικών.
4) Εισήγηση Πρωτοπρ. Ευαγγέλου Φεγγούλη, Αντιπροέδρου του Ι.Σ.Κ.Ε.: «Εγγραφή νέων μελών και περί συνδρομών στον Ι.Σ.Κ.Ε..»
5) Τρέχοντα θέματα – Συζήτηση.       
ΑΘΗΝΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κατωπόδης             Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρηστίδης

Όποιος δεν μπορεί να προσέλθει μπορεί να  συμμετάσχει με την κάτωθι δήλωση την οποία θα αποστείλει στα γραφεία του ΙΣΚΕ  (Σοφοκλέους 4) μαζί με την συνδρομή του εάν δεν είναι ταμειακώς εντάξει.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΗ
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ……………………………………………… ανήκων εις την Ι.Μ. ……………………………… ΔΗΛΩΝΩ με την παρούσα μου ότι συμμετέχω στην τακτική Γ.Σ. του ΙΣΚΕ της 18ης  Φεβρουαρίου 2015 και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα την απόφαση της πλειοψηφίας των παρόντων. Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση επαναλήψεως της Γ.Σ.

Εν ………………………………………………………2015
                                     Ο ΔΗΛΩΝ
                                                                                         ΤΗΛΕΦΩΝΟ__________________  

Δεν υπάρχουν σχόλια: