ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προστασία τῶν Χριστιανῶν ἀκαταίσχυντε, μεσιτεία πρὸς τὸν Ποιητὴν ἀμετάθετε. Μὴ παρίδῃς ἁμαρτωλῶν δεήσεων φωνάς, ἀλλὰ πρόφθασον, ὡς ἀγαθή, εἰς τὴν βοήθειαν ἡμῶν, τῶν πιστῶς κραυγαζόντων σοι· Τάχυνον εἰς πρεσβείαν, καὶ σπεῦσον εἰς ἱκεσίαν, ἡ προστατεύουσα ἀεί, Θεοτόκε, τῶν τιμώντων σε.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ι.Σ.Κ.Ε. ενημερώνει για παραπλανητικά τηλεφωνήματα σε Κληρικούς

ΑΘΗΝΑ 16/2/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ι.Σ.Κ.Ε. ενημερώνει για παραπλανητικά τηλεφωνήματα σε Κληρικούς

Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε τηλεφωνήματα από κληρικούς οι οποίοι μας αναφέρουν ότι έγιναν αποδέκτες παραπλανητικών τηλεφωνημάτων από αγνώστους που συστήνονται ως μέλη του Δ. Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, οι οποίοι υπόσχονται διευκολύνσεις για την καταβολή του εφάπαξ ή της σύνταξης και ζητούν την καταβολή χρημάτων.

Ο ΙΣΚΕ ζητά από τους Κληρικούς να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους ενέργειες που σκοπό έχουν την εξαπάτηση τους, προφανώς για την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Τα θέματα της σύνταξης και του εφάπαξ διεκπεραιώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Ιερών Μητροπόλεων, στις οποίες ανήκουν οι Κληρικοί σε συνεργασία με το ΕΦΚΑ.

Για να αντιμετωπιστεί η απάτη αυτή, ο ΙΣΚΕ καλεί όσους γίνονται δέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων, να υποβάλλουν αμέσως καταγγελία στην Αστυνομία.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: