ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προστασία τῶν Χριστιανῶν ἀκαταίσχυντε, μεσιτεία πρὸς τὸν Ποιητὴν ἀμετάθετε. Μὴ παρίδῃς ἁμαρτωλῶν δεήσεων φωνάς, ἀλλὰ πρόφθασον, ὡς ἀγαθή, εἰς τὴν βοήθειαν ἡμῶν, τῶν πιστῶς κραυγαζόντων σοι· Τάχυνον εἰς πρεσβείαν, καὶ σπεῦσον εἰς ἱκεσίαν, ἡ προστατεύουσα ἀεί, Θεοτόκε, τῶν τιμώντων σε.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ψήφισμα Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. για την εκδημία του Προέδρου του Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Κατωπόδη

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΘΕΜΑ: Αναγγελία της προς Κύριον εκδημίας του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΚΕ Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Κατωπόδη 

Σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, με αφορμή την προς Κύριον εκδημίαν του αδελφού και συλλειτουργού Πρόεδρου του Δ. Σ. του ΙΣΚΕ, π. Ιωάννου Κατωπόδη, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Η απώλεια του πολυφίλητου αδελφού και Προέδρου μας, προκάλεσε οδύνη και θλίψη στο Διοικητικό Συμβούλιο, στα Μέλη του Ι.Σ.Κ.Ε. και εις άπαντα τον Ιερό Κλήρο της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Ο μακαριστός αδελφός μας, για πολλά χρόνια υπήρξε αγωνιστής και υπερασπιστής των δικαίων του εφημεριακού κλήρου προσφέροντας με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και ιδιαίτερη ευαισθησία τις υπηρεσίες του στον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος εργαζόμενος πάντα με αθόρυβο και δημιουργικό τρόπο. Η απώλειά του στερεί από το Διοικητικό Συμβούλιο έναν έμπειρο χειριστή των θεμάτων του εφημεριακού κλήρου, έναν πολύτιμο συνεργάτη, έναν επιστήθιο φίλο. 

Ας προσευχηθούμε όλοι στον Αναστάντα Κύριό μας Ιησού Χριστό να αναπαύσει την ψυχή του, στους χορούς των Αγίων, εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς Δικαίων. 

Κατόπιν αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Αντιπροσωπεία του Δ. Σ. να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού αδελφού και Προέδρου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος.

2. Να αναγνωστεί το παρόν από τον Αντιπρόεδρο του ΙΣΚΕ στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια και την συμπαράστασή του προς την πρεσβυτέρα, τα τέκνα, τους οικείους και τους ενορίτες του.

4. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος κατά την εξόδιο ακολουθία από τον Επίτιμο Πρόεδρο του ΙΣΚΕ π. Γεώργιο Σελλή.

5. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό υπέρ του Τηλεοπτικού Σταθμού Λύχνος.

6. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: