ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προστασία τῶν Χριστιανῶν ἀκαταίσχυντε, μεσιτεία πρὸς τὸν Ποιητὴν ἀμετάθετε. Μὴ παρίδῃς ἁμαρτωλῶν δεήσεων φωνάς, ἀλλὰ πρόφθασον, ὡς ἀγαθή, εἰς τὴν βοήθειαν ἡμῶν, τῶν πιστῶς κραυγαζόντων σοι· Τάχυνον εἰς πρεσβείαν, καὶ σπεῦσον εἰς ἱκεσίαν, ἡ προστατεύουσα ἀεί, Θεοτόκε, τῶν τιμώντων σε.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η σύνθεση του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. μετά την έκτακτη συνεδρίαση της 19ης Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΚΕ 19 -05- 2016

Την Πέμπτη 19 Μαϊου 2016 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ. Σ. του Ιερού Συνδέσμου Kληρικών Ελλάδος κατόπιν προσκλήσεως του προεδρεύοντος Αντιπροέδρου Πρωτοπρεσβυτέρου Ευαγγέλου Φεγγούλη με μοναδικό θέμα την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. μετά την εκδημία του μέχρι πρότινος Προέδρου αυτού, Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Κατωπόδη καθώς και την πλήρωση της 9ης θέσεως του Δ.Σ. από τον πρώτο αναπληρωματικό που ανεδείχθη στις εκλογές του Νοεμβρίου 2014.

Μετά την προσευχή και την επιμνημόσυνη δέηση για τον μακαριστό π. Ιωάννη το Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας υπόψη το καταστατικό του Ιερού Συνδέσμου προχώρησε στην πλήρωση της 9ης Θέσης, δια Κλήρου καθότι ισοψήφησαν στις Εκλογές στην 10η Θέση ο πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Μελισσάρης Κληρικός Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Νάνος Κληρικός Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου. Κληρώθηκε ο π. Γεώργιος Νάνος ως 9ο Τακτικό Μέλος του Δ.Σ., ενώ την θέση του πρώτου αναπληρωματικού Μέλους κατέλαβε ο π. Ιωάννης Μελισσάρης και την δεύτερη θέση αναπληρωματικού Μέλους ο π. Κωνσταντίνος Δόσης Κληρικός Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού.


Κατόπιν προχώρησε στις διαδικασίες εκλογής Νέου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου όπου, δια μυστικής ψηφοφορίας, εξελέγη ο π. Γέωργιος Κωνσταντίνου Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου Ψαρών και Οινουσών. Κατόπιν όλων αυτών, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου (Ιερά Μητρόπολις Χίου Ψαρών & Οινουσών)

Αντιπρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Φεγγούλης (Ιερά Μητρόπολις Καρπενησίου) 

Γενικός Γραμματεύς: Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρηστίδης (Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας)

Ταμίας: Πρεσβύτερος Μιχαήλ Μετζάκης (Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος)

Μέλη:

Πρεσβύτερος Κωνσταντίνος Τσομπάνης (Ιερά Μητρόπoλις Ζιχνών)

Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας)

Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Ντάκαρης (Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος)

Οικονόμος Χριστόφορος Μουτάφης (Ιερά Μητρόπολις Αιτωλοακαρνανίας)

Πρεσβύτερος Γεώργιος Νάνος (Ιερά Μητρόπολις Καρυστίας και Σκύρου)

Εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης

Τέλος ο νέος Πρόεδρος π. Γεώργιος Κωνσταντίνου ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή του και ευχήθηκε την συνέχιση της γόνιμης θερμής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των Μελών.

EK TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: